Chat with us, powered by LiveChat
 
»
Despre noi

DESPRE COMPANIE

Compania SUS SRL importă și produce echipamente comerciale și mobilier corp pe teritoriul Moldovei din anul 1992.
Compania noastră activează intens pe piață, creând relații temeinice cu partenerii și clienții. În acest răstimp, am utilat un număr mare de magazine, farmacii și saloane pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Din primele zile, colaborăm cu cei mai buni producători mondiali de echipamente comerciale, acordând prioritate calității. Italia și Turcia sunt partenerii noștri de încredere, datorită cărora noi suntem niște operatori unici și de încredere pe piață. De asemenea, suntem implicați activ în fabricarea mobilei la comanda în Chișinău.

Echipamentele de la compania SUS vor fi potrivite nu doar pentru spații comerciale, dar și pentru case de locuit – completând ideal orice cameră-garderobă funcțională.

Clienții mulțumiți sunt motivația noastră, astfel, noi facem totul pentru a satisface doleanțele D-voastră. Începând cu proiectarea și finalizând cu instalarea, noi abordăm cu responsabilitate fiecare etapă și oferim garanție și deservire pentru toate utilaje comerciale noastre pentru 12 de luni.
Proiectele noastre
Partenerii nostri