Chat with us, powered by LiveChat
 

Panou perforat și accesorii

Panou perforat (Turcia) - 270 lei
300х1000mm [Art:PR003 ]
Cârlig pe panou perforat (Ukraina)
150/200/250mm [U01250PF]
Cârlig pe panou, 5мм grosime, anodizat (Turcia)
100mm [Art: PR100A] / 150mm [Art: PR150A]

Panouri perforate

La deschiderea sau reorganizarea unui magazin, se apare întrebarea ce fel de echipamente comerciale să cumparati pentru a automatiza funcționare sălii, păstra curățenia, păstrează aspectul produselor și, în același timp, nu ocupă mult spațiu liber. Răspunsul este foarte simplu, panoul perforat metalic vă va ajuta în fiecare punct al acestei întrebări!

Caracteristici ale panoului perforat
Panourile metalice perforate pentru amenajarea magazinelor se caracterizează în primul rând prin universalitatea lor. Ele sunt potrivite pentru zona de vânzare a unui magazin de îmbrăcăminte, pentru service de reparații auto sau chiar pentru un spațiu de lucru personal. Mecanismul lor este simplu, datorită acestui fapt sunt ușor de instalat și pot fi poziționate oriunde doriți sau combinate pentru a crea perete. De asemenea, trebuie remarcată puterea acestui mecanism. Constructii metalice perforate sunt foarte rezistente din punct de vedere fizic și pot rezista la toate tipurile de sarcini.

Avantajele cumpărarii panouri perforate in magazinul SUS
În catalogul nostru puteți cumpăra panouri metalice perforate de înaltă calitate în Chișinău. Ne pasăm de calitatea produselor noastre și cooperăm numai cu producători de încredere. Puteți comandati la noi panouri perforate și accesorii la cele mai bune prețuri din Chișinău. Dacă este necesar, puteți obține o consultație gratuită de la experții noștri. De asemenea, producem mobilier la comandă în Moldova.