Expozitore

Suport pentru colier (Italia)
h = min 325 max 625 [Art: ST0030]
Suport pentru genți (Italia)
h = min 360 max 600 [Art: ST0030]
Suport pentru curele (Italia)
h = min 350 max 600 [Art: ST0012]
Suport pentru genți (Italia)
h = min 350 max 600 [Art: ST0010]
Suport pentru pliante de masă (Italia)
h = min 350 max 600 [Art:ST017]

Selectarea stendurilori pentru accesorii

Reorganizarea interiorului oricărui spațiu comercial este periodic necesar pentru creșterea interesul pentru magazinul dvs. Dar, datorită caracteristicilor a echipamente comerciale, este posibil să se efectueze o schimbare incompletă a interiorului, dar să se transforme prin doar adăugarea unor detalii.

Standuri pentru accesorii, curele si genti
Standuri sunt folosite pentru prezentarea oricărui produs. Ei sunt mobile, nu ocupă mult spațiu și sunt ușor de transportat atunci când este nevoie, și rezistente. Standurile vor completa frumos interiorul oricărui magazin. Forma și designul lor seamănă cu un obiect estetic de interior, dar, de fapt, sunt un suport durabil și practic pentru plasarea rațională a produselor și pentru spațiu de vânzare frumos organizat.

Cumpărați standuri în magazinul SUS
În catalogul nostru puteți cumpărati standuri la cel mai bun preț în Chișinău cu livrare. Aici veți găsi standuri pentru bijuterii, genți, curele, expoziții de încălțăminte și altele. Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți echipamentul comercial potrivit de la producători și să plasați comanda cu livrare în toată Moldova. De asemenea, vă puteți familiariza cu gama noastră de stendere pentru magazin.