Chat with us, powered by LiveChat
 

Stendere și сoșuri

Amenajarea spațiului comercial include multe probleme diferite care trebuie sa fie rezolvate. Alegerea tipului și dimensiunii umerașelor și rafturilor situate în magazin este una dintre ele, deoarece trebuie luați în considerare mulți factori. Cum ar fi capacitatea umerașului, mobilitatea, calitatea și capacitatea de a economisi spațiu. Magazinul comercial de mobilă din Chișinău SUS oferă o gamă largă de umerașe, rafturi și coșuri pentru vânzare. Cu ajutorul nostru, veți putea echipa un magazin de îmbrăcăminte, un showroom sau propriul sistem de garderobă în casă cât mai eficient posibil.

Tipuri de standuri pentru magazin

Gama de echipamente comerciale include mai multe tipuri de umerase diferite, și anume:
  • Cu unul sau mai multe niveluri.
  • Solid sau pliabil.
  • Diferite forme. Ele pot fi clasice în format p, circulare, spirale sau corn.
  • Fabricat din diferite materiale. Ele pot fi metalice cu acoperire anti-coroziune sau plastic, ecologice.
  • Umerase de podea și umerase de perete. Cu o dimensiune mică a camerei, vă puteți concentra pe cele montate pe perete.
  • Cu și fără roți.

La alegerea umerașelor, fiecare dintre acești factori trebuie luat în considerare pentru amenajarea cu succes a zonei. De asemenea, este necesar să se țină seama de designul magazinului și să se aleagă culoarea și materialul potrivit pentru umerase.

Cumpărați un umeraș de podea în Chișinău

Pe site-ul nostru vă puteți familiariza cu lista completă a produselor oferite, iar pentru o înțelegere completă vă sugerăm să vizitați showroom-ul nostru. Oferim echipamente pentru un magazin de îmbrăcăminte doar de înaltă calitate care vă va servi mulți ani. Dacă este necesar, vom livra bunurile și le vom asambla la fața locului, livrarea funcționează pe întreg teritoriul Chișinăului. Pe lângă umerase, vă sfătuim să cumpărați câteva oglinzi minunate.