Oglinzi la comanda

PRIMIM COMENZI LA ORCE MODEL DE OGLINDĂ
Oglindă rotativă pe podea (Italia)
500mm x 1600mm [Art: CUA800]
Oglindă cu rotile pe podea (SUS)
1800x500x500mm (La comanda orce marimi) [SS2020M]
Oglindă in rama metalica (SUS)
*La comanda orce marimi
Oglindă pentru încălțăminte pliabilă de podea (Italia)
350х500mm [Art: RUBY3003]
Oglindă pliabilă de podea (Italia)
450х1525mm [Art: RUBY3000]
Oglindă în ramă mare (Turcia)
510x1600mm [Art: A:92]
Oglindă pentru încălțăminte (Turcia)
400x650mm [Art: A:93]

Oglinzi pentru magazine

Oglinda sunt un echipament comercial esențial pentru magazin. Există multe tipuri de oglinzi, de la oglinzi de podea cu suport obișnuite, la oglinzi design neobișnuit. Atunci când cumpărați o oglindă in Chisinau pentru un magazin de îmbrăcăminte sau de încălțăminte, ar trebui să uitați la diferitele tipuri și alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine pentru dvs.

Tipuri și avantaje ale oglinzilor
Oglinzile comerciale au două roluri principale: decorative și funcționale. Decorativ, de regulă, include designul oglinzii, adică forma, dimensiunea, culoarea ramei și așa mai departe. Prin urmare, nu va fi dificil să alegi o oglindă potrivită pentru interiorul dvs. Funcțional, include evaluarea cumpărătorului asupra articolului ales. Este foarte important ca oglinda să nu se deformeze! Ei sunt necesare în fiecare parte zonei de vanzari, cabine de probă, oglinda pentru magazin de incaltaminte și accesorii. La urmă, persoană iubește în primul rând cu ochii. Văzând o imagine frumoasă, posibilitatea de a cumpărarea articolul ales crește foarte mult.

Cumpararea oglinzi pe podea pentru magazin in Chisinau
În catalogul SUS puteți cumpărati oglinzi in Moldova pentru magazinul dvs de îmbrăcăminte sau de încălțăminte. Am adunat pentru dumneavoastră doar cele mai practice și populare modele. Vă putem realiza oglinzii la comanda la pret accesibil, cu parametrii dvs. individuali și de schemele de culori. Lucrăm doar cu cei mai buni producători, puteți sa fii siguri de calitatea oglinzilor noastre! De asemenea, vă puteți familiariza cu întreaga gamă de echipamente comerciale pentru magazinele din Chișinău.