Vestiare

Arc rotund pentru vestiar (Italia)
1000х1070мм [Art: ST800]
Arc unghiular pentru vestiar (Italia)
980х980mm [Art: ST801]
Cârlig de aluminiu dublu cromat pentru garderobă sau vestiar (Italia)
[Art: GIO8000]

Camere de amenajare

Nici un magazin de îmbrăcăminte modern nu este complet fără cabinele de probă. În plus, camere de amenajare trebuie să fie confortabil pentru clienți. La urmă, nivelul de confort depinde dacă client se va întoarce din nou la dumneavoastră sau va da preferință unui alt magazin.

Cabină de probă într-un magazin de haine
Cabină de probă în magazin ar trebui să fie dotată cu tot ce este necesar. Este important să îi amplasat departe de intrarea în butic și să creați un sentiment de intimitate pentru client. Ar trebui să fie dotat cu cârlige pentru obiecte personale și un puf pentru imbracare usoara. Camera de amenajare trebuie să fie dotată cu o oglindă pe podea de calitate și cu bună iluminare naturala. Clientul ar trebui să fii cât mai confortabil posibil, pentru a face procesul de cumpărături plăcuta și dorinta să întoarce la dvs. Există două tipuri de vestiare: deschise și închise.

Vestiare la comanda in Chisinau
În magazinul SUS puteți cumpăra cabină de probă la cel mai bun preț. Puteți, de asemenea, să comandați vestiare la comanda cu parametrii dvs. individuali. În plus, puteți cumpăra nu numai vestiare, dar și accesorii pentru ei, cârlige, oglinzi și alte echipamente comerciale pentru magazine în Moldova. Avem sistem de reduceri și promoții pentru clienții permanenți.