Rafturi de depozitare

Raft de depozitare metalic​ (Turcia)
930x430 H = 2000 mm [Art: DR:200]

Rafturi de depozitare

Rafturi de depozitare - sunt un sistem de depozitare practic utilizat pentru organizarea mărfurile sau documente. Cu rafturi metalice așa poți economisi mult spațiu, datorită acestui fapt, poți fi amplasati în camera cu orice mărimea. Designul este destul de simplu, constând dintr-un profil metalic pe care sunt fixate rafturile.

Spre deosebire de alte echipamente comerciale, rafturi de depozitare metalice este capabili să suporte greutate mare. În dependenţă de model, limita de greutate variază între 100 și 800 kg. Designul asigură stabilitatea raftului și garantează siguranța mărfurilor.

Există multe tipuri de rafturi, în funcție de numărul de kg pe care le poate susține fiecare raft, precum și de capacitatea, materialul, grosimea rafturilor și dimensiunile raftului. Pentru a găsi modelul potrivit pentru dumneavoastră, specialiștii noștri vor crea un proiect personalizat, care va fi apoi fabricat în funcție de cerințele dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți cumpăra rafturi metalice in Chisinau din sortimentul prezentat.

Comandați rafturi de depozitare de la cei mai buni producători la SUS! De asemenea, puteți să priviți la gama noastră de vitrine comerciale.