Chat with us, powered by LiveChat
 

Rafturi metalice de depozitare

Raft de depozitare metalic​ (Turcia)
930x430 H = 2000 mm [Art: DR:200]
Rafturi de depozitare - sunt un sistem de depozitare practic utilizat pentru organizarea mărfurile sau documente. Cu rafturi metalice așa poți economisi mult spațiu, datorită acestui fapt, poți fi amplasati în camera cu orice mărimea. Designul este destul de simplu, constând dintr-un profil metalic pe care sunt fixate rafturile.

Tipuri de rafturi de depozitare


Spre deosebire de alte echipamente comerciale, rafturi de depozitare metalice este capabili să suporte greutate mare. În dependenţă de model, limita de greutate variază între 100 și 800 kg. Designul asigură stabilitatea raftului și garantează siguranța mărfurilor.

Există multe tipuri de rafturi, în funcție de numărul de kg pe care le poate susține fiecare raft, precum și de capacitatea, materialul, grosimea rafturilor și dimensiunile raftului. Pentru a găsi modelul potrivit pentru dumneavoastră, specialiștii noștri vor crea un proiect personalizat, care va fi apoi fabricat în funcție de cerințele dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți cumpăra rafturi metalice in Chisinau din sortimentul prezentat.

De exemplu, rafturile pentru paleți sunt potrivite pentru depozitarea produselor cu o durată scurtă de valabilitate, precum și pentru diverse încărcături și paleți.
Rafturile tipărite sunt utilizate în centrele logistice și în bazele mari de comerț cu ridicata.
Rafturile mobile sunt potrivite pentru stocarea și sortarea arhivelor de hârtie și a diverselor documentații.

De unde să cumpărați rafturi metalice in Chisinau?

Comandați rafturi de depozitare de la cei mai buni producători la SUS! Puteți să vă familiarizați cu sortimentul deja prezentat sau să faceți o comandă pentru un model individual. De asemenea, puteți să priviți la gama noastră de vitrine comerciale.