Chat with us, powered by LiveChat
 

Vitrine si rafturi comerciale

Vitrine pentru magazin

La organizarea spațiului comerciale, trebuie acordată atenție deosebită mobilierului comercial necesar. Cele mai importante elemente pentru demonstrarea mărfurilor, zonarea și organizarea spațiului sunt vitrine, tejghea, rafturile si alte utilaji pentru magazin. În prezent, există un număr mare de soiuri de acest tip de mărfuri. Ele diferă de materiale de fabricație, aspectul fizic, dimensiune și, desigur, scop.

Scopul tejghelelor și vitrinele comerciale in magazin
Tejghele și vitrine poți ajuta să vă asigurați nu numai ordine în magazin, dar și în aranjarea mărfurilor dvs. estetic. La urmă, clienților și vizitatorilor le place să viziteze magazinele elegante, să cumpere marfă bine aranjată și să se plimbe printre vitrine și rafturi metalice estetice și ordonate. Pe lângă utilizarea în interior, ele ajută și la economisirea spațiului. Datorită mobilității lor permit mobilarea confortabilă a spațiul pentru vizitatori. Ele pot fi mutate cu ușurință într-o altă locație sau pot fi depozitate temporar atunci când este nevoie.

Catalogul magazinului SUS

Pe site-ul nostru puteți cumpărati vitrine si tejghele în magazin de la producător în Chișinău. Oferim spre cumparare rafturi de depozitare, vitrine din sticlă, tuburi pătrate, tejghele din profil de aluminiu și multe altele. Dacă aveți cerințe individuale, putem fabrica echipament comercial la comanda la cel mai accesibil preț. Dacă aveți dificultăți cu alegerea sau plasarea unei comenzi, consultanții noștri vă vor ajuta să comandați tejghele și dulapuri pentru magazinul dvs. in Chișinău, cu livrare în toată Moldova.