Vitrine și tejghele din aluminiu

Noi confecționăm vitrine și tejghele la comandă conform unui proiect individual.
Soluții corecte de orice complexitate de la profesioniști.
Materiale – sticlă, aluminiu, PAL.

Vitrine comerciale din profil de aluminiu

Tejgheaua de magazin cu profil de aluminiu este o alegere fiabilă și elegantă pentru punctul de vânzare. Comoditatea acestei opțiuni este că clientul poate vedea produsul dorit fără acces direct. Deci, de ce ar trebui să alegeți vitrine de aluminium in magazin?

Avantajele profilelor de aluminiu

Primul avantaj care trebuie remarcat de astfel structuri este capacitatea lor de a rezista la sarcini grele. Deși, tejgheaua este formată în principal din sticlă, el este destul durabil și fiabil. În construcție se folosește sticlă groasă, iar profilul de aluminiu întărește perfect sistemul.

Al doilea avantaj este mobilitatea. Acest model este rezistent nu numai la greutate mare, dar și la manipulare frecventa.

În plus, vitrine cu profil de aluminiu sunt completare excelentă pentru orice interior și, de asemenea, economisesc spațiu.

Contoare de aluminiu pe comandă

SUS vă oferă posibilitatea de a cumpăra echipamentul de vânzare personalizate, care să se potrivească designului dumneavoastră individual. În plus, livrăm și asamblăm la locului tejghele și vitrine. Toate articolele din magazinul SUS au o garanție de 12 luni. Grăbește-te și comandă cea mai bună soluție pentru punctul tău de vânzare!