Vitrine și tejghele din teava patrata

Noi confecționăm vitrine și tejghele la comandă conform unui proiect individual.
Soluții corecte de orice complexitate de la profesioniști.
Materiale – sticlă, aluminiu, PAL.


Vitrine din teava patrata

Vitrine din teava patrata sunt una dintre cele mai fiabile și mai bugetare opțiuni dintre modele similare. Sunteți interesați de mobilierul comercial de calitate? Atunci acest produs este într-adevăr cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Avantajele teava patrata
În primul rând, producția de tuburi pătrate este mai economică decât alte tipuri de tuburi. Acest lucru se explica faptului că, datorită formei lor, țevile se potrivesc perfect la suprafață, ceea ce reduce material folosit.

În al doilea rând, structurile realizate din tuburi pătrate sunt destul de ușoare, deoarece tuburile în sine sunt goale. Acest lucru adaugă mobilitatea și ușurința in utilizare vitrine comerciale.

În al treilea rând, cel mai important avantaj țevilor cu profil pătrat este că sunt rezistente și durabile ,în plus, sunt rezistente la căldură și apă. Iar acoperirea specială permite pastreaza materialul fără ingrijire speciala.

Vitrine din teava pătrate la comandă

SUS vă oferă posibilitatea de cumpararea echipament de vânzare personalizat! Oferim cele mai bune prețuri pe piață. Proiectați spațiul dvs. de vânzare cu noi.