Chat with us, powered by LiveChat
 

Sisteme pentru garderobe

Garderoba la comanda

Sistem de depozitare pentru garderobe - este o structură de dulapuri, oglinzile, sertare, standuri și rafturi pentru a depozita haine, accesorii și încălțăminte. Unii dintre principalele avantaje sunt stocarea funcțională, organizarea curată spațiului și posibilitatea de a optimiza sistemul în funcție de preferințele dumneavoastră.

Cum se alege sistem garderobe modular potrivit


Există o concepție greșită populară ca depozitarea organizată necesită întreaga camera plina de haine și pantofi, dar nu este adevărat. Acum există mare varietate de sisteme de depozitare modulare din care fiecare poate alege convenabil. Nu necesită pregătire specială a pereților sau suprafață mare, sunt ușor de instalat, pe termen lung, economisesc și organizează spațiul. Mobila pentru garderobe poți fi instalate ca în spațiul de locuit pentru uz personal, sau pentru a organiza garderobe sau camera garderoba in magazin.

Catalogul variat al magazinului SUS

Datorită gamei largi magazinul nostru, oricine poate găsi și cumpăra echipamentul comercial care să se potrivească preferințelor personale. Iar dacă aveți cerințe speciale, putem realiza garderoba la comanda. Am creat cele mai confortabile condiții pentru clienții noștri, dacă aveți dificultăți la alegere, consultanții noștri vă vor ajuta să cumpărați sistemele de dulapuri în Chișinău de la producător și la cele mai bune prețuri. Prețul la camera garderoba sau al sistemelor depinde de volum, tip și dimensiune. De asemenea, vă puteți familiariza cu sistemele modulare.