Chat with us, powered by LiveChat
 

Vitrine și tejghele din sticla

Noi confecționăm vitrine și tejghele la comandă conform unui proiect individual.
Soluții corecte de orice complexitate de la profesioniști.
Materiale – sticlă, aluminiu, PAL.


Vitrine din sticla

Tejghea de sticlă sau vitrină - reprezintă fața magazinului dumneavoastră. Este capabil nu numai să ofere unui potențial client informații despre produs, dar și să îi atragă atenția. Iar în centrele comerciale, tejghelele de sticlă poți servi la împărțirea spațiului între magazine.

Avantajele vitrine din sticlă
Construcțiile din sticlă nu numai se potrivească în orice spațiu datorită aspectului lor neutral, dar adesea și decorează. Mărfurile aranjate cu grijă atrag atenția clienților și ai rol de reclamă.

De asemenea, nu este nevoie să vă faceți griji în ceea ce privește siguranța. Vitrinele și tejghelele sunt realizate din sticlă groasă și durabilă, care nu poate fi spartă.

Astfel, sticla este unul dintre cele mai bune materiale pentru decorarea unui spațiu comercial, care va crea atmosferă confortabilă și plăcută.

Cumpărați vitrine din sticlă
Echipamentul comercial profitabil - este despre SUS! Oferim vitrine din sticlă la comandă la prețuri accesibile. Puteți alegeți una dintre variantele oferite sau puteți crea propriul design. Cumparati vitrine din sticlă la comandă chiar acum! Vă vom ajuta să creați cel mai placut spațiu de vânzare. De asemenea, atunci când amenajați un spațiu comercial, vă recomandăm să aruncați o privire mai atentă la gama noastră de oglinzi din Chișinău.